Veel gestelde vragen

Stucwerk of Sierpleister?
Als men kiest voor stucwerk weet dan wel dat deze muren kwetsbaar zijn! U zult zich misschien afvragen waarom. Dit komt omdat gips een zacht natuur product is en kwetsbaar is in ruimte waar veel belasting voorkomt, traphal, woonkamer en keuken. Wij adviseren dan ook altijd als de muren voorzien zijn van stucwerk deze nadien te voorzien van een sierpleister en/of muurverf. Dan bent u er zeker van dat u de komende jaren in een mooi en degelijk afgewerkt huis zult wonen.

Ik ga mijn huis verbouwen wat nu?
Als u met ons een afspraak maakt komt een van onze mensen bij u aan. Wij bespreken dan samen met u wat uw wensen zijn. Dit kan een veel omvattend thema zijn van sierpleister tot bouwtechnische oplossingen. Ook kunnen wij u een passend kleuradvies geven! Maak altijd duidelijk wat uw wensen zijn! Ons motto klant is koning staat bij ons hoog in het vaandel!

Na alles besproken te hebben maken wij voor u een geheel vrijblijvende offerte.

Wat doet u voor wij komen?
Haal zoveel mogelijk het huis leeg waar wij moeten werken. Verwijder radiatoren kunt u dit zelf niet dan helpen wij u graag! Verwijder behang van de muren daar waar nodig. Haal  schroeven en spijkers uit de muren.

Geeft stukadoren veel rommel?
Wij kunnen hier kort over zijn! Helaas zijn er nog veel stukadoors die hier weinig aandacht aanbesteden. Wij zelf vinden dat je het huis achter moet laten zoals je binnen gekomen bent. Dit kan alleen maar door alles netjes en goed af te plakken en alle rommel constant op te ruimen!

Er zijn zoveel stucadoors bedrijven wie moet ik contracteren?
Wij kunnen niet tegen u zeggen die collega is goed en die niet! Waar we u wel voor willen waarschuwen is dat er op dit moment veel mensen zijn die zeggen dat ze stukadoor zijn. Maar let wel een spaan , troffel en een kuip maakt je zeker geen stukadoor!

Wij van Kadri Bouw en Stuc staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Ook werken wij al jaren samen met zeer gerenommeerde aannemers uit heel Nederland.

 
search
slogan

Kadri Bouw en Stuc B.V. is gevestigd in Roermond - 0475 - 33 84 91 - 06 51 81 61 66 - of mail ons info@kadristuc.com
© 2010 Kadri Bouw, alle inhoud op deze site is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
 
Algemene Voorwaarden & Disclaimer