Kleuren

Kleuren spelen in het interieur een grote rol. Met kleur brengt u sfeer in huis, maar ook kunt u er slimme ruimte-effecten mee bereiken. Ook doen kleuren u ontspannen of maken u vrolijk. Kleur brengt u dus in een bepaalde stemming. Hieronder leest u welke kleur wat met u doet.

Groen       
De kleur van de natuur. Groen is jong en levendig, maar geeft ook kracht en energie. Groen is de ideale kleur voor kamers waarin u veel bent.

groen

Geel            
De kleur geel is verwarmend en positief als de zon. Geel geeft een verkwikkend en opgewekt gevoel. Kies voor kinderkamers geen heldergeel, want baby's kunnen daarvan vaker huilen.

geel

Oranje      
Warm en stimulerend. In combinatie met roodtinten geeft het uw kamer een gloedvolle uitstraling. Ook ideaal voor één muur, dit geeft een krachtig en warm gevoel.

oranje

Blauw      
De kleur blauw ontspant en is geschikt voor veel kamers, vooral de slaapkamer. Blauw is een kleur die het als accentkleur heel mooi doet, vooral in combinatie met zilver of rood.

blauw

Wit
Is een mooie basis voor alle kleur- en stijlcombinaties. Wit in huis betekent luxe en eenvoud. Wit geeft koelte en een fris gevoel en is daarom heel geschikt voor warme kamers op het zuiden of badkamers.

wit

Paars      
Inspireert en helpt bij probleemoplossend denken. Deze kleur verbetert de creativiteit en verscherpt de intuïtie: ideaal voor een studeerkamer. Paars maakt een ruimte gevoelsmatig koeler.

paars


 
search
slogan

Kadri Bouw en Stuc B.V. is gevestigd in Roermond - 0475 - 33 84 91 - 06 51 81 61 66 - of mail ons info@kadristuc.com
© 2010 Kadri Bouw, alle inhoud op deze site is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
 
Algemene Voorwaarden & Disclaimer